AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Färdiggooglat!

Jag måste sluta googla mig runt om vändningsförsök! Det här har ju fullkomligt satt sig på skallen och jag blir fasen knäpp snart tror jag! Vet ju inte ens säkert om jag kommer behöva ta ställning till det över huvud taget! Drygt en vecka kvar till vi ska kolla hur hon ligger (tänk OM hon vänt sig?!)

Idag hittade jag självklart en tråd där bebisen DÖTT av inre blödningar troligen orsakade av vändningsförsöket! Suck! Så från och med nu härmed, bestämmer jag mg för att inte någon mer gång skriva in det där förbannade ordet i sökfältet på google (eller någon annanstans heller för den delen).

Om det blir aktuellt får magkänslan DÅ avgöra mitt beslut. Punkt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = fem