AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Fars dag kickas igång!

God morgon söndag & fars dag! Efter farsdagsfrukost är jag redan på gymet för att leda den sedvanliga söndagsklassen på Sats Medborgarplatsen! Ska bli underbart!

20121111-094431.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = två