AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

FINALLY FRIDAY

Värstaste soligaste fredagen! Weee!


solig fredag

Mina älskade föräldrar kör upp hit från Göteborg idag så jag hoppas vädret håller i sig så de får känna åtminstone en solstråle innan kvällen är slut. Imorgon väntas ju regn så det känns lite snopet att de ska få tillbringa den fina av våra två kvällar, till största delen i bilen!

Så idag ska jag fixa och dona lite här hemma så att det ser hyfsat ut när de kommer. Sen blir det handla mat och sånt som gäller när syrran droppar in vid 17-rycket. Fast får se hur hurtig jag är, kanske drar jag med mig ungarna och handlar själv. Enda problemet är att det liksom inte blir någon plats kvar i kundvagnen med Alsira i barnsitsen och Silas sittande i babyskyddet i vagnen… Får väl ta en sån där extra ”dragkorg” kanske!

2 reaktioner på ”FINALLY FRIDAY

  1. På Ica Maxi som vi har här finns det en vagn med dels en liggdel för de allra minsta (inte helt nyfödda såklart men fr. 3 mån ungefär) och en vanlig en vanligt barnsitts. Toppen om man har två barn, i åldrarna som du har :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 3 = nio