AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

FIXAT & DONAT

Kom precis hem efter en liten shoppingrunda. Blev lite smått och gott, roller till ommålningen av sovrummet imorgon, julklappspapper, julklappssnören, en julklapp till Alsira, ett litet ”mini första hjälpen kit” med typ plåster, sårtvätt m.m. som jag alltid ska ha i barnvagnen. Mm det var nog det jag köpte.

Skulle hämtat ut grejerna som kommit på posten också men får åka och hämta dem när Simon kommit för kommer nog inte kunna bära allt och Alsria samtidigt. Orkar nämligen inte släpa ut barnvagnen från bilen i det här ruskvädret för ett 5-minutersärende.

Nu kör vi mellis! Alsira moussaka och jag keso, banan och fruktyoghurt.
Och en kaffe.

20111209-161622.jpg

20111209-161632.jpg

Den här balla kassaapparaten ska Alsira få i julklapp! Hon är än liten liten för att haja själva grejen med den, och en del lösa delar får jag nog plocka bort nåt år 😉 Men en himla massa knappar att knappra på och en sladd att bita i. Blir perfa, billig var den också, 129 spänn på Clas Ohlsson – hett tips!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × = nio