AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Flicka UppOchNed i Magen?!

För tre veckor sedan ungefär skrev jag här om att lillan i magen ligger på tvären. Något som om hon inte vänder sig kan medföra vändningförsök hos farbror doktorn och vidare om hon inte vänder sig, slutar i ett kejsarsnitt. Har sedan dess gått och klämt och känt för att bli klok över huruvida hon vänt sig eller inte. Har känt både det ena och det andra, ha ha, men tror faktiskt nu att hon är vänd! :)

Idag är i alla fall dagen som jag ska få reda på det! Kl.16:30 är tiden hos BM så nu håller vi tummarna!!! Skulle vara så skönt att veta att hon ligger som hon ska, då kan vi också se om hon växer som hon ska eftersom det inte går att mäta när hon ligger så där busigt!

3 reaktioner på ”Flicka UppOchNed i Magen?!

  1. Tack för tipset om havresmeten! Det ska jag prova :) Ja det är ju det där att få henne att vara still som kan bli svårt. Dessutom ska ju allt in i munnen men jag kan ju ta hennes milda havregrötsblandning kanske?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = sju