AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

FOGLOSSNING?

Idag ska jag ringa till Södra BB (där jag har min MVC) och fråga lite frågor om foglossning. Kände av det med Alsira mot slutet, men inte så farligt i jämförelse med hur jag vet att andra har det. Men den här gången tycker jag att det känns annorlunda, typ tryckande ilande nedåt. Någonn som känt samma?!

Blir ju lite nojig att bebisen typ fixerar sig och vill ut, vecka 23, som jag är i nu känns lite väl tidigt. Är ju inte direkt så att jag ”tar det så himla lugnt” den här graviditeten. Tror mitt allmänhöga tempo också är anledningen till att min förkylning aldrig går över. Känns fasen som jag ska snyta ut hela skallens innehåll snart. Om jag bara kunde skulle jag plöja en fyra-fem filmer idag. Men så blir det garanterat inte om min klängisbebis får sin vilja fram. Och det får hon. Tinnitus är nämligen andra alternativet.

Sådär ja, då blev det lite gnällande också, gött! Nu ska jag avsluta mitt kaffe innan jag ska storstäda mitt lilla leverpastejmonster som kladdar bredvid.

20111114-082700.jpg

Igår kväll när jag stod i duschen satt den här godbiten bredvid mig och plaska!
Herre jösses, hon älskar verkligen att vatten, kanske blir en simmerska av henne?!

3 reaktioner på ”FOGLOSSNING?

  1. Känner igen det där! Med första kände jag dock inte av nt, men med andra var det en plåga sista månaderna!! Sköt om dig!

  2. Jag hade foglossning, men bara i den främre fogen. Kändes typ som ett blåmärke, inget ilande.

    Vi får se till att ses när du är frisk!

    Puss
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × = 6