AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

”FRIDYKNING”

Igår testade Alsira fridykning.

Eller ja, hon gick släpptes fri under vatten för någon sekund, men nån slags fridykning är det väl ändå!

Hon är så tapper vår älskade unge. Igår skulle det däremot varit bra om jag också var med och bada, för det var en klar fördel om det var den ena föräldern som släppte barnet och den andra som tog emot. Alsira är inne i en period där alla typer av främlingar är väldigt läskiga typer. Så var som filmen visar, inte helt ultimat att det inte var pappa eller mamma som tog emot henne när hon kom upp ur vattnet. Men säg vad en skojig boll inte kan fixa?!

3 reaktioner på ””FRIDYKNING”

 1. Hej FridA!

  Hon har dykit många (20 typ) ”korta” dyk innan, men detta var hennes första ”långa”, så det var skukt nervöst att stå med kläderna på vid poolkanten. Precis efter det dyket som är på filmen bytte vi faktiskt så hon dök från instruktören och möttes av pappa, lite nöjdare av det mottagandet! Dock fick jag inte det på film.

  Kan så här i efterhand tycka det var konstigt att instruktören inte föreslog så från början, hon borde ju ha den erfarenheten tycker man!

  Eller hur gör ni där du jobbar? Och var är det förresten?

  KRAM KRAM

 2. Sorry, kan inte låta bli att kommentera, babysiminstruktör/simskolelärare som jag är. :-)

  Hur kommer det sig att hon inte dök FRÅN instruktören till pappa? Hennes reaktion när hon kom upp hade med all säkerhet blivit 10ggr bättre. :-) Föreslog instruktören det eller bara blev det så?

  Har ni gjort så långt dyk med henne förut? Hon är ju så liten (och söt) och det där dyket såg så långt ut. Satt nästan här hemma i soffan, nervös och undrade ”ska hon inte ta upp henne nu?!”. 😀 Men hon kanske är jättevan, svårt att se på den korta videosnutten.

  Hon är riktigt duktig! Och lite mutor (bollen) är aldrig fel. 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta × = 64