AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

God morgon Aruba!

Klockan är 6:35, Silas och jag drar oss i sängen lite medan Alsira och Simon år ute och paxar solstolar. Barnen somnade för natten redan 16:30 igår – det tar på krafterna med den här värmen – så vi är mycket impade att de trots det sov till nästan klockan 6.

Men även jag och Simon påverkas av värmen och har nog inte somnat efter 22:30 nån kväll! Å andra sidan är vi uppe före 7 varje dag, men faktiskt riktigt skönt har vi kommit under fund med. Dagarna blir längre och behöver aldrig stressa vid frukosten eftersom vi alltid får helt nylagad då vi är där först! Toppen tycker vi!

20121028-120210.jpg

20121028-114926.jpg

20121028-120229.jpg
Aj aj, bränt lilla maggen, och fått rejäla myggbett!

2 reaktioner på ”God morgon Aruba!

  1. Taaack snälla du!!!

    Finns nog ingen hemlighet, hi hi, men jag hade en väldigt vältränad mage innan jag blev gravid, rör på mig och äter nyttigt! Sen har jag oljat in magen 2ggr/dag under båda graviditeterna, kanske hjälpte det? :)

    KRam!!

  2. Men gud vilken fin mage. Man kan inte tro att du fått 2 fina barn. Vad är hemligheten för att få en sån efter en graviditet?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× tre = 24