AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

GOTT NYTT 2012!

champagne

Exakt en sån här skumpa ligger i kylen, en smutt eller två ska jag allt skåla i klockan 00:00!

Jag ligger på soffan mellan förrätt och varmrätt, fick så ont i ryggen att jag var tvungen att ligga ner lite. Simon har precis bjudit på en amazing hummersoppa med en hel hummerstjärt och klo var, pilgrimsmusslor, ”hummerboll” och tryffelskum! Han är så duktig i köket min älskling.

Nu nalkas hängmörad oxfilé med smarriga tillbehör. Vet inte exakt upplägget men svartrot, hemmagjord tryffelbea och skivad bakpotatis har jag skymtat i köket! Vet att det kommer vara vrålgott!

Fyrverkeri

Säger gott slut, gott nytt här!

Ses & hörs gör vi år 2012!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × ett =