AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

GRACO SWEETPEACE BABYSITTER

Hörselscreeningen gick galant igår, lillponken hör! Och idag är det dags för första BVC-besöket för lillen, så vi hoppas att det går lika bra det. Ska bli kul att få visa upp honom för sköterska Lena.

Igår tog vi upp babysittern från källaren för att testa om Silas gillade att gunga i den. Då ville han inte men idag satt han nöjd och lät sig vaggas i en stund. Alsira tycker förresten att babysittern är en svinkul leksak.

Babysittern har knappar som styr farten på gungandet, knappar som spelar olika låtar i olika hög volym. Så sedan den kom upp igår har jag och mamma konstant hört olika trudilutter. Kul ett tag men tillslut får man lite spader, ha ha, och om Silas dessutom sitter i lär det bli lite väl kul för lilla donnan här hemma. Jag satte mig därför ner och googlade lite om babysittern igår och då hittade jag till min stora förtjusning ”knappen barnlås”, så förhoppningsvis har jag nu löst det lilla ”problemet”!

20120329-082712.jpg

Full fart!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + sju =