AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Gravidyoga!

17:30 satt jag på min yogamatta tillsammans med 10 andra gravida kvinnor i salen på Salve hälsocenter på Mariatorget. Passet var 1 timma och 20 minuter och kändes superskönt och bra för kroppen. Upplägget var baserat på rörelser från hatha yogan med viss modifikation, för att de utrymme för runda magar :)

Passet inleddes med djupandning sittandes för att sedan fortgå med rörelser både sittandes och ståendes. Är man bekant med yoga sedan innan känner man tydligt hur klassen är fokuserad kring avslappning och rörelser för att stärka upp graviditeten samt verka förberedande för förlossningen. Med andra ord kändes den inte lika ansträngande som ett vanligt yogapass rent fysisk, men redan nästa gång blir det nog ändå lite tyngre då man kan ta i mer när man känner igen sig i rörelserna.

Avslutningsvis var det runt tio minuters avslappning när vi bara låg på rygg och svävade iväg, riktigt härligt!

Så varje tisdag nu framöver blir det yoga – rekomenderas varmt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× tre = 6