AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Här nalkas dinner de luxe!

Just nu står min kärlek i köket och lagar och fixar inför kvällens middag. Och inte vilken middag som helst utan en 3-rätters bara för mig! Sån himla lyx att ha en älskling i huset som gillar att laga mat! Står ju här och hänger bredvid så har lyckats luska ut till viss del vad det blir…

Förrätt: Gambas med tillbehör jag ej vet än, men doftar vitlök i hela huset!

Varmrätt: Oxfilé hängmörad i 3 månader med tillbehör jag ej vet än…

Dessert: hemmagjord blueberry cheesekake som är i ugnen nu (så den kommer vi få äta vid midnatt, ha ha, den måste ju stå kall minst 4 timmar nämligen!)

Alsira sover just nu i soffan efter att ha varit i full action här sedan kl.17, så nu pustar vi ut här lite!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre − = 1