AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

HÄR VAR DET LIVAT!

Tack för tipsen angående mjölkstockningen! Det känns bättre idag, nästan helt feberfri och det gör inte riktigt lika ont. Däremot är själva rodnaden större men så kanske det kan vara?! Frågade mig verkligen igår hur mycket som kan drabba en på en och samma gång alltså, känns som jag fått alla förbannade gravid- och eftergravidåkommor som går att få! Och till råga på allt det här med ögonen. Kändes som ett dåligt skämt att sitta och mecka med pump, smärtande bröst, skrikande Silas, hög feber och samtidigt knappt se något för att jag nu har en salva i ögonen om nätterna som ska läka såren på mina hornhinnor…

Natten till igår sov Silas i alla fall bäst hittills så det var ju alltid nåt. Inatt däremot har jag fasen inte gjort annat än försökt få honom att komma till ro i vaggan… Har seriöst emellanåt undrat var tusan jag ska hämta kraft ifrån, ville fasen ringa 112 där ett tag, bara be dem hämta mig och ge mig nåt start smärtstillande så jag kunde få sova. Bara en enda natt få sova, bli bra och samla kraft!

Så frustrerande att se våren utanför och tvingas sitta inne och försöka vila mellan amningar, pumpningar, blöjor och fan å hans moster.

Sådär ja, nu blev ni uppiggade antar jag!


utmattad

Nu ska jag i alla fall sitta i soffan lite. Silas sover för tillfället och Alsira också. Så jag ska försöka pumpa lite sen bara sitta här och inte göra nåt. Läsa lite mejl och kolla bloggar! Har varken haft dator eller mobil på sen i förrgår.

2 reaktioner på ”HÄR VAR DET LIVAT!

 1. Usch och fy! Hoppas det blir bättre snart!

  Gå inte för länge och härda ut och var ”stark”. Jag väntar ju mitt första och har därmed inga egna erfarenheter men jag vet att min syster fick jättebra hjälp på SÖS efter att ha plågats i fem sex dagar av amningsbesvär och feber etc. Hon blev som en ny människa :)

  Lycka till!

 2. Ja usch, sånna nätter undrar man om man någonsin kommer bli pigg igen… Jösses, vad man inte gör för sina barn :)
  Jag föreslår att du ringer amningscentrum på SÖS om det inte ger med sig. De kan ge jätte bra råd och om du vill får du även komma dit så de kan titta om Silas tar bröstet rätt och även då få lite tips. Jag tycker de var super!
  Lite rodnad kan du ha men inte för länge… Just ja, jag duschade mkt och varmt och masserade ut mot bröstvårtan med olja. Tycker det hjälpte också.

  Lycka till och hoppas du får sova snart!
  Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fem = 2