AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

HELA FAMILJEN I PLURRET

Hemma efter babysim! Idag badade vi alla tre. Så himla mysigt! Idag provade vi ytterligare en ny grej. Alsira dök från kanten själv!

Låter kanske lite mer dramatiskt än var det var, i själva verket satt hon på poolkanten och framför stod jag och Simon som två fån och ”lockade” på henne tills hon frivilligt hoppade i. Det gick jättebra och hon höll fint för andan innan hon kom under vatten. Tyvärr fick jag det inte på varken film eller foto eftersom vi inte hade med oss privatfotograf… He he

Känns som min mage vuxit hysteriskt mycket de två senaste nätterna så jag kan stolt säga att jag garanterat hade tightaste magen i simhallen idag! Så nu är jag på bättre humör än tidigare idag!

Imorgon eller ikväll ska jag prova de tre klänningarna inför bröllopet, och om ni har tur kanske jag plåtar mig själv så kan ni garva och hjälpa mig välja! Nu ska vi äta chili con carne!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sex = 11