AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

HELDAG PÅ STAN

Hemma!

Efter en heldag med Alsira, Alex och William på stan är vi nu hemma igen. Mycket hann vi med idag – frukost på Kaffeverket, strosande i butiker, lunch på Raw, strosande i fler butiker och slutligen fika och babylek på Baby Revolution. Blev inte nån vidare shopping, men en liten leksak och 3 bodys slank visst ner i nån påse…

Duktiga som vi är så promenerade vi överallt, så totalt sett har vi fått mycket motion också, skönt. Jag verkar dessvärre ha fått nån förbannad ischias eller nåt. Fasen vad man får stå ut med grejer. Någonstans där i bakhuvudet har jag för mig att den där nerven kan komma i kläm under graviditeten. Ska googeli googeli lite om det nu. Himla oskönt är det i alla fall.

20111027-180151.jpg

Sjukt kass bild men här busar våra småttingar på Baby Rev!

En reaktion på ”HELDAG PÅ STAN

  1. Jag hade sjukt ont i ischias runt vecka 20, gjorde ont när jag satt och kunde komma helt plötsligt när jag gick! Sjukt irriterande, men skönt nog har det gått över nu i vecka 35!

    Hoppas du mår bra förövrigt! :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 3 = nio