AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

HINNSVEPNING NÅGON?

Knäckande som tusan är att jag var på väg in till BB igår kväll efter att ha pratat med dem ett par gånger och uppdaterat läget om mina förvärkar/värkar(?!). De kom med först 7-9 minuters mellanrum, varade i nån minut för att sedan bli starkare och komma med 4-5 minuters mellanrum och sitta i uppemot 3 minuter. Ringde till och med hit syrran.

Sen, poff! – stendött. Bröt fan samman inombords. Trodde verkligen för en stund att det var dags…

Tillslut sa jag åt syrran att åka hem till sin kille, som hon till råga på allt lämnat mitt i deras myskväll efter att de praktiskt taget inte setts på 2 veckor. Den kändes ju också bra. Gjorde liksom det hela lite ännu bättre…

Natten var sedan relativt lugn. Hade nån form av värkar till och från och vaknade vid ett par tillfällen av att de var lite mer tilltagna i styrka. Men inget mer.
Säger bara en sak –  S N A R K
Imon är det bf och då vill jag ha min unge här. Punk slut.


sur som en citron

JEVLIGT SUR ÄR VAD JAG ÄR.

Kanske ska sätta mig ner och googla ”hur gör man hinnsvepning på sig själv?”

4 reaktioner på ”HINNSVEPNING NÅGON?

  1. Nu kommer bebben snart!! Ärenden och sushi gjorde susen för mig med Millie;) Massor av kramar på dig, veeeet…så jävla dryyygt när man inte själv har kontrollen.

  2. Jag förstår att du håller på och bli galen!. Jag som gick över tiden med 11 dagar trodde jag skulle bli galen. Mitt tips är att sätta igång och gråta som en tok. För mig hjälpte det för 5 min senare gick vattnet:). Testa! Kram!

  3. Det är på g nu!! Jag hade ju aldrig sådana förvärkar det slog ju bara till… Men tänk på hur det var förra gången och nu kände du så mycket! Pepp pepp pepp puss
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 4