AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Hörde ni har snö?

Sitter inne i lobbyn med Silas, så sjukt varmt idag så vill gå in med honom nån gång i timmen så han inte får värmeslag. Just nu sover han den lille, myggbiten och svettig! Stackars lille pys, hi hi.

Direkt efter frukost idag gick vi ner på stranden men bestämde oss för poolen efter någon timma där. Lite för stora vågor för Alsira, och eftersom hon vill bada exakt hela tiden blir det bara dumt då vi måste superpassa henne hela tiden. Så får bli poolen som är betydligt mer barnvänlig!

Blir garanterat fortsatt häng här på hotellområdet idag, känns underbart att bara slappa dagarna i enda och för en gång skull inte vara i nån spännande storstad där man ”måste” se och uppleva massa dagarna i ända.

Fast det gör vi ju i och för sig här med, men på ett annat vis, i ett annat tempo. Verkligen välbehövt! Sovit middag har jag gjort varje dag också till och med, något som absolut inte tillhör vanligheterna för min del. Välbehövt det med!

20121026-164429.jpg
Sånt här nyttigt får barnen här! En del av frukostbuffén, herre gud säger anti-sockermamman och skakar på huvudet!

20121026-164555.jpg
Just nu sover han den lille!

20121026-164621.jpg
Hörde ni har snö där hemma btw?!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + 5 =