AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

IMON ÄR INGEN VANLIG DAG

Inatt har jag haft rejäl molvärk emellanåt, vid 6-tiden strålade det ner genom rumpa och ut i ena benet riktigt ordentligt. Låg nästan där och trodde att jag födde barn lite halvt. Simme har ju snackat en del om att det vore coolt att föda just idag, eftersom det är skottdagen och allt. Själv fyller jag år imorgon så funderade lite på det där med födelsedag om man föds idag, blir man automatiskt en ”första marsare” som jag, eller en ”tjugoåttonde februariare”?

funderar

Fundra på den till morgonkaffet ni!

4 reaktioner på ”IMON ÄR INGEN VANLIG DAG

  1. Jag själv fyller år Fredagen den 13 mars:), jag tycker det är jättekul och fylla på en dag som andra tycker är en ”hemsk dag”. Min mamma fyller dessutom 1 April:). Hoppas på en bebis snart!. Föresten! jag har slutat med p-piller nu:).

  2. Ooh skönt att du känt lite nu då=)
    Vore ju ändå rätt coolt ifall h*n ville titta ut på sin mammas födelsedag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fem = 10