AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

In My Head

Då var man smått återhämtad efter omställningen in i trettioårsåldern. Känns bra att jag hunnit med en del i livet i alla fall. Varit, bebis, barn, ungdom, ungdom, oansvarig ungdom och nu äntligen tror jag, vuxen. I alla fall lite emellanåt.

Fått fantastiska presenter och uppvaktning från alla håll och kanter, världsklass och jag känner mig lycklig och smickrad! TACK ALLA!

Nu är det i alla fall back to basic och jag sitter i bilen utanför Sats Medborgarplatsen. Lyssnar igenom en låt i dagens spinningklass, ”In my head” med Loreen. Svinbra.

20130303-093415.jpg

En reaktion på ”In My Head
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − två =