AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

INEFFEKTIV SÖNDAG

Herre jesus vad dagarna far! 4:e advent och massa klappar kvar! (WOW – notera rim!)

Känns som vi inte får nåt gjort på dagarna, och framför allt inte på helgerna. Man vill hinna så mycket då, om helgen alltså, men på nåt sätt så blir liksom inget gjort just då. Är det för att man varvar ner och går in i ”weekend-mood” som man blir så improduktiv? Idag har vi exempelvis inte gjort någonting. Förvisso har vi långpromenixat trots det skabbiga vädret, hängt en timma på pizzerian och nu varit på födelsedagsmiddag… Men inget som vi, åtminstone jag, ville få avbockat från ”att göra innan jul listan” har blivit gjort.

Fast hela världen är det inte. Får köra tempo den här veckan istället. Och då blir det oftast som bäst, när man är i full action. Innan julafton, eller rättare sagt ”lilljulafton” (fredag, då vi firar med mina päron, Simons på självaste julafton i år), ska skinkan fixas, pepparkakshus göras, x antal paktet ska fixas, min och Alsiras juloutfit ska inhandlas och en sista städ och pyntvända här inne. Hm, men det var ju faktiskt inte så mycket nu när jag ser det så här.

Nu ska Simme och jag kolla film. Och jag ska dricka vatten. Enormt törstig ikväll. Skål.

20111218-205543.jpg

Godnatt säger lillskruttan, hej filmkväll säger mamma!

3 reaktioner på ”INEFFEKTIV SÖNDAG
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − = sex