AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Inför Mamma-Blogg-Galan

Inbjudan

Jahapp då har inbjudan kommit! Ska bli intressant att gå på den här ”Mamma Blogg Galan”. Jag har inte direkt satt mig in i vad den innebär eller vad som ska ske där men det blir garanterat skoj!
Med i kuveret kom också en liten berlock med texten ”älskad” på. Rätt sött :)

Hjärta

♥ ♥ ♥

Hrm what to wear?

Nu återstår bara det stora dilemmat:
VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!

3 reaktioner på ”Inför Mamma-Blogg-Galan

  1. åhh men hur fick du den inbjudan? har alltid undrat hur mammor gör för att få sånna inbjudningar. vore kul och du kunde svara på min blogg…massa kramar!

  2. Hej hej,

    Hörrö har du lust att komma ut och hänga i morgon??Eller ska vi ta en fika på stan?
    Jag fick med inbjudan, det är ju snart….

    Pöösss
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 7 = två