AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

En reaktion på ”Inte som vanligt

  1. Jag hade super jobbig huvudvärk till och från under graviditeten, värst var det runt v 20-25 men när jag sedan började äta järntillskott (niferx) så avtog den. Är väl förmodligen någon brist av något tror jag när man har huvudvärk. Men nu är det väl förhoppningsvis inte långt kvar! Lycka till!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = fem