AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Ja man får tjuvstarta advent!

Denna fina lyser upp om natten hos oss!

Denna fina lyser upp om natten hos oss!

Strosade runt bland glitter, kulor, ljusstakar och bockar på Åhléns nån timme med vännen Em igår! Inte en chans att man kom där ifrån tomhänt och utan ”pysselsug”! Inhandlade 2 adventsstjärnor, lite krimskrams och lite mossa till min adventsljusstake jag måste ha redo på söndag :) Planerade en blå stjärna i vårt sovrum eftersom vi har ett väldigt blått ”Hästenssovrum” och en rosa där så småningom en liten flicka ska flytta in. Förvånansvärt nog så ville mannen min ha den rosa i vårt sovrum som kontrast till allt blått, och måste säga att det blev väldigt mysigt! Vi sov till och med, med stjärnan tänd!

Jämfört med Em så handlade jag knappt för någonting insåg vi i kassan, hon hade nämligen lyckats plocka på sig pynt, kulor och glitter för 2 500kr! Shit, riktigt underhållande att se hennes pojkväns reaktion när vi mötte honom. Han svimma nästan bokstavligen! Men ärligt talat kan jag säga att det inte var några problem att få pengarna att rulla där inne, dels för att de fanns massa fina saker, men också för att de tar rejält betalt för sina grejer! Julgranskulorna låg på 30-80 kr styck! Så ska man ha ett 20-tal till granen går det snabbt!

Snöstorm idag igen. Mysigt för jag ska vara hemma och strosa hela dagen i tofflor, skrivandes på min hemtenta!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 3 =