AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Jag i ett nötskal…

This is me & I hate it:

”Under hela graviditeten men allra mest under den första trimestern arbetar din kropp mycket hårt. Du bygger upp den ytterst viktiga moderkakan, det livsuppehållande systemet för din bebis, en process som inte är klar förrän mot slutet av den första trimestern. Och dina hormonnivåer och din ämnesomsättning genomgår snabba förändringar medan både blodsockret och blodtrycket tenderar att vara lågt. Och alltihop bidrar till din starka känsla av trötthet och utmattning.”
källa:
http://se.babycenter.com/pregnancy/antenatalhealth/physicalhealth/fatigue/

Jag som skulle gått på födelsedagsfest idag. Fy farao, istället stannar jag hemma och blir fet, liggandes på soffan som en skabbig white trash-brud. Hatar den här förbannade känslan av utmattning. Tack söta syster som kommer hit, fastän hon inte längre behöver (skulle suttit barnvakt när vi drog på party), och håller mig sällskap! :) Här ser vi ljuset i mörkret!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre − 2 =