AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Jag längtar till…

Sitter på pappas dator och knapprar lite. Lyckas inte få igång internet på min här hos dem. Min ena fot gungar Alsira i hennes babysitter, annars skriker hon, så jag är lite låst här kan man säga. :) Började därför glutta igenom pappas bilder på datorn och fann till min förtjusning massvis av mina gamla bilder, från somrar, från resor, från fester. Åh blev så sugen på sommar! Slog mig när jag tittade igenom bildbibloteket att typ alla bilder var tagna från somrar, är det så att vi tar mest bilder då? (Bortsett från bloggbilder då vill säga)

Här i Göteborg är det -2° idag, lite deppigt, vill ha plusgrader… Men det ösregnar inte i alla fall som det gjorde igår. Närå, solen skiner och jag hör vårfåglar. Så kanske blir det långpromenad i Slottskogen och kanelbullefika i Haga trots allt? Simon min älskade stockholmskarl har inte sett så mycket av Göteborg, så tänkte visa honom några av guldkornen i min gamla hemstad idag.

♣ Bjuder på lite sommar också! ♣

2 reaktioner på ”Jag längtar till…

  1. Åh vilka härliga bilder! :) Jag längtar som en galning till sommaren. Den som var kom ju Signe på så vi satt mest bara inne då och ammade eftersom det var så hett ute.. I sommar ska vi bada och åka båt :)

    Hur går det med Alsiras sömn? Får ni vila ut ibland?

    Har du sett tävlingen i min blogg? Du kan vinna en valfri vara från Petitpure.se till ett värde av 300 kr, till exempel kläder till Alsira :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × ett =