AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

…jo jag sa ju…

…att jag skulle lägga upp mina fynd på klädutförsäljningen!

Smackar upp några av favoriterna!

Andersen & Laut underbara festtop!

Andersen & Laut underbara festtop!

Andersen & Laut klänning

Andersen & Laut klänning

A&L - blev mest grejer från dem, älskar det märket!

A&L - blev mest grejer från dem, älskar det märket!

A&L

A&L

2 reaktioner på ”…jo jag sa ju…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × 3 =