AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

JOBBIGA GREJER ASSÅ

Jobbigt är:
1. Att det är 6 minuter till tunnelbanan kommer
2. Att resan hem tar 25 minuter
3. Att promenaden från stationen tar 12 minuter
4. Att jag har skoskav
5. ATT JAG HÅLLER PÅ ATT KISSA NER MIG!

Plus att jag är svintörstig och att Silas precis bajsade.
Plus att när jag handlade vin behövde jag inte visa leg, med andra ord, jag alltså ser gammal å sliten ut.
Tur dock eftersom jag glömt leget hemma av någon märklig anledning.

20120727-140907.jpg

20120727-140918.jpg
Trött sötis i vagnen
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + = 5