AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

JULDAGSLUGN

Vi var hemma hos Simons syster igår och firade vår jul, mysigt och trevligt! Alsira vägrade sova eftermiddagsnap, och det kan man förstå av allt  spännande som hände. Vem vill ligga ensam inne på mörka kontoret när man kan sitta med farmor och smaska hemmagjord risgrynsgröt. Efter en rejäl sådan portion varvat med några lussekattbitar deckade hon helt slut i farmors knä. Klockan var runt 18 då, och sen sov hon resten av kvällen. Söt sötare sötaste unge.

Vi andra smaskade dessert, choklad, godis och kakor till förbannelse samtidigt som vi spelade sällskapsspel, Matspelet och T.P.

Tillslut gav även vi upp, någonstans vid 21:30, då la vi oss alla i soffor och Fatboys och kollade animerade filmen Rio.

Mysiga jul!

trött julgran

Skönt att se att vi inte är de enda med en så gott som död gran! He he


kusinerna

Alsira, nya badleksaker &  favvokusinen!


IMG_1842

Alsira i sin julklappsmössa!


IMG_1823

Kläng kläng kläng på mammas ben! ♥


Aqua di Parma

Pustar ut i pappas knä, man blir både trött och gosig av att öppna julklappar och busa med tjocka släkten!


IMG_1838

Äldsta sonen skötte julklappsutdelningen!


IMG_1814

Trötter, jag? Näpp, inte en chans!


jul-girlanger

Nu ska vi äta juldagsfrukost. Allt annat än julmat, nu är vi trötta på det så vi inviger julklappen – dubbelt våffeljärn – och äter våfflor! Mums!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 3 =