AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

JULHETS

make animation

Att barn föredrar allt förutom leksaker, åtminstone i första hand, är inget nytt hemma hos oss. Här är leka med leksaker snarare undantag än regel. Nya favoritsysslan, förutom spela musik på äggdelarens strängar och banka med moppen, är drar bark från veden och stoppa i munnen. Tyvärr inget barnsäkert leksakssubstitut så nu får vi överväga att ta bort veden från vår fina ”vedruta”.

Nu ska vi ge oss ut i regnrusket. Börja med en lunch med moster på liten italienare för att sedan hetsa ut i julhandeln tillsammans med typ 99% av svenska folket…

En reaktion på ”JULHETS
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 9 = sjutton