AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

KAN SJÄLV

…och ja, nu börjar hon mer och mer kunna själv! Det som vi i dagsläget övar varje morgon – vare sig jag vill eller inte, så gäller att börja i tid! – är Alsiras påklädning. Hon tycker det är så kul och känner sig så stolt när hon ”klarat det själv”!

Jag som älskar att ”klä upp” min lilla docka har dock fått börja ge vika för hennes egna enligt mig inte helt matchande val! När Simon ibland sätter ihop de märkligaste av konstellationer byter jag oftast om på henne igen, he he, men när det gäller hennes val får det vara som hon vill. Tror det där är viktigt, att de får lära sig att de faktiskt kan välja själva!

20130313-075844.jpg

20130313-075857.jpg

PROUD N READY 4 DAGIS!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + 2 =