AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Kantareller & fästingar

20110731-170206.jpg

Vi bestämde oss, mamma, pappa och jag, att gå ut på en långpromenad efter regnet. I samband med tydligt hungerbesked från Alsira insåg jag till min fasa att jag glömt ta med mat till henne.

Panik kan intygas och det fanns inget att be för, bara att lägga benen på ryggen och löpa hem efter mat! Vi hade som tur var inte hunnit längre än max en kilometer, men helt genomsvett hann jag bli.

Men nöden har ju ingen lag som det så vackert heter.

När promenadkaoset var avklarat hoppade mamma och jag in i skogen. Våra hökögon hade fått syn på kantareller! Rutinerad som mamma är hade hon med en påse, och tur var de för vi fyllde den! Så smarrigt med kantareller!

Sjukt vidrigt att jag hade tre fästingar på mig! Fy fasen, finns det något äckligare?!

Sen fortsatte promenaden i lugnan ro, förbi hästar, genom åkrar och så småningom hemma igen för att slänga kantarellerna i stekpannan.

20110731-172104.jpg

20110731-172123.jpg

Pappa & Alsira långt där framme

20110731-172506.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 5 =