AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

KAOS IGEN!

Att mötas av byggarbetare utanför huset när jag, helt slut, kom hem efter en storhandling på ICA, kan nog ha varit det sista jag ville. Men det gjorde jag, så det var bara att se glad ut. När jag sedan sätter nyckeln i låset, öppnar och släpper in fanskapen (som går in med skor på golven jag ta mig fan våttorkat!) möts jag av en typiskt skyldig blick från Splif.

Och jajamen, han har på nåt helt ofattbart sätt fått tag i en påse i vilken det låg en plastburk fylld med hundgodis. Vi snackar storpack hundgodis.
Det hundgodiset låg till hälften i hans mage till hälften på golvet. Det var en typisk annan sak jag inte ville mötas av. Jag tar byrackan och binder han i snöstormen utanför dörren, sopar upp resterande hundgodis och häller ut till honom. Han kunde lika väl avsluta sitt påbörjade projekt.

Jag sätter sedan Alsira i barnstolen och bär in alla matkassar. Med sammandragningar från farao bestämmer jag mig sedan för att sätta igång en typ tjugonde brasa för dagen. Kallt ute, 17 grader inomhus.
Noterar dock att hela spisen är full av aska och måste tömmas först. Det glöder fint när jag rör runt där inne, men som pappa och mamma gjort flera gånger kan man ju tömma undan det ändå, bara det får slockna på säkert ”icke brandfarligt ställe”. Exempelvis i snön tänkte jag. Perfekt.

Enda skillnaden är bara att mamma och pappa har en järnhink typ, som de öser övert askan och glöden i, jag hade en plastpåse… Och det gick visst inge vidare. Nä, det gick rent ut sagt åt skogen, fullkomligt. Så japp, aska och glöd typ överallt! Eftersom den fyllda påsen med aska, som stått på golvet (som tur är, stengolv!) självklart smälte i botten, blev det en slags aksmolnsexplosion här i vardagsrummet.

Ungefär ganska exakt var jag inte var så sugen på. Innan jag tog i tu med askan la jag Alsira i sängen med lite välling, även i hopp om att hon skulle sussa lite efter det. Men det kan jag säga att det är hon inte så sugen på. Men innan jag tar upp henne ska jag halsa en te, pressa en smörgås och snabbt sleva in lite jordgubbsyoghurt med Corn Flakes. Blev sjukt sugen på det i mataffären.

20120201-163730.jpg

Det här ska börja bli min nya frulle tror jag. Fast med kaffe till då såklart.
Ingen bra start på dagen utan kaffe.

Nu ska jag ta upp Alsira och åka in till stan, möta Simme på Cordon Bleu, en köksbutik. Vi har ju visst en induktionshäll insåg vi igår, he he, så inga kastruller och grejer funkar.

En reaktion på ”KAOS IGEN!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + = 6