AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

KAOS PÅ HM

Idag inträffade det första lilla ”kaoset” som tvåbarnsmor. Inne på HM gick mamma, alltså min mamma, in i ett av provrummen medan jag hängde runt med Alsira och Silas i butiken. Allt var lugnt men plötsligt på en sekund blev det kalabalik. Silas började gallskrika och ville äta. Jag kikade mig omkring efter lämplig amningsplats men det såg rätt mörkt ut på den fronten. Blev till att plocka upp lillen amma lite på stående fot helt enkelt.

Det gick bra ända tills Alsira började riva ner kläder, kastade snuttefilt samtidigt som hon kletade hej vilt med sin banan och  istället började äta av skalet. Vet inte om det var någon slags protesthandling för att jag stod och pysslade med Silas. Men jösses, ja herre gud! Och samtidigt mitt i detta kommer det fram en tant och ger mig en hög servetter med kommentaren ”här har du så du kan torka av all banan, det går ju inte bort på ljusa kläder (Alsira hade på sig en ljusrosa tröja, men btw sen när går inte banan bort på kläder?!)”. Jag fick väl i alla fall fram nåt slags leende och ett ”tack tack”, men hade väl helst velat kasta bananen på henne eller nåt, he he, jag hade lite full upp liksom!

Men tillslut kom i alla fall mamma ut från provrummet så då kunde jag fokusera på att mata färdigt lillen medan mamma fick styra upp banankriget Alsira startat i vagnen.

Puh, då blev det torka svetten ur pannan lite…

stressed mom

Rätt skönt att chilla i soffan framför tv:n nu.
Barn sover. Tacos i magen.
Kaffe och dammsugare nästa.

Hoppas ni har en härlig kväll alla!

3 reaktioner på ”KAOS PÅ HM

  1. Ta det med en klackspark, alla som har barn vet hur det kan vara och dom andra behöver inte yttra sig.
    Men får tyvärr hålla med tanten, banan går inte bort =( iaf inte om det är mycket inkladdat i plagget
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + 2 =