AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Klart min plutta ska ha en bil!

Fick förresten en superfin av snälla Erik (Simons vapendragare) igår, en mjuk och supergosig Briobil som låter när man kramar den. Han insisterade på att varje bäbis behöver en leksaksbil! Och när den är så där mjuk och söt så håller jag definitivt med! Hon kan ju inte riktigt leka med den än men i sinom tid ser jag fram emot att se henne brumma runt med den här inne ♥

Så fram tills dess gäller det bara att hålla den högt så inte en viss hund vid namn Splif snor den! I morse stal han hennes napp och gjorde pulver av den. Helt galet hur precis allt han inte får tugga på av nån märklig anledning är det absolut godaste och roligaste!

Näe, nu förrätt! Mmmmmmm

brio

2 reaktioner på ”Klart min plutta ska ha en bil!

  1. Jätte fin bil! Så var den mjuk också?
    Är det inte så att hundar eller andra djur också drar sig till barn för att dom luktar så sött? Tänkte med nappen som hon har sugit på den måste ju vara hur god som helst :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = sju