AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Köttbullekväll på Mellow Bar!

Söta!Såg precis att Aja hunnit uppdatera gårdagen innan mig, attans! Men strunt samma, för er som läst även hennes blogg, kan konstateras att det aldrig blev någon middag på ”En flicka på gaffeln”. De ska nämligen stänga stället av okänd anledning, så hade bara en endaste rätt att erbjuda på menyn, därav dumpade vi det för Mellow, ett stenkast från St Eriksplan. Grymt smarriga köttbullar, kan verkligen rekommenderas!

Kvällen var såklart supertrevlig – som Aja redan nämnt! Känns riktigt bra att ha nån att kunna ventilera gravidnojor med! Syster gjorde så gott hon kunde hon med, är klart bebissugen tror jag bestämt! Men där är fortfarande det delikata problemet kring vem som ska få den stora äran att bjuda på en liten spermie!

Tack för igår tjejer! Nu ser vi fram emot lite helg!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× två = 18