AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Livet i Barcelona – inget att klaga på!

IMG_2639

Alsira – alltid vaken, alltid med när det händer!

Lite siesta på hotellrummet nu. I alla fall för Alsira och Simon. Själv får jag aldrig ro till sånt där, måste utnyttja alla timmar, minuter, sekunder på dygnet. Erkänner att jag emellanåt blir lite avis på alla som kan slappna av och bara ”göra ingenting”.

Vi åt en helt fantastisk lunch på en italiensk restaurang, Tagliatella. Till förrätt åt Simme en sjukt god grej – panerad mozzarella och chevré i ett och samma ”paket”. Var såå gott! Jag körde ett säkert kort och tog carpaccio. Till huvudrätt delade vi en tryffelpasta med lax och skaldjur. Å så lite vitt kallt torrt vin på det. Fasen vad vi har det gott!!!

simost

Simme my darling med sin goda ostförrätt!

carpaccio tagliatella barcelona

Min vrålgoda carpaccio!

Efter lunchen gick Simon hem och slagga medan jag gick i lite butiker. Köpte en ny bitgrej till Alsria (hon vill ju tugga på allt nu!), en ekologisk organisk gummigrej som verkade bra, sen blev det lite födelsedagspresenter till min bror som fyller år den 4:e juli. Kan inte skriva vad om han läser, men blev nog bra grejer till honom!

En reaktion på ”Livet i Barcelona – inget att klaga på!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 5 =