AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

LOST BLAND KOMMENTARERNA

Vet att jag fick frågan alldeles nyligen om att jag skulle lägga upp ett inlägg om vad jag har packat i min BB-väska! Nu hittar jag inte kommentaren (har väl letat dåligt antar jag!) men hänvisar till dig som frågade till det HÄR inlägget som jag gjorde för några veckor sedan! Där hittar du allt jag packat :)

packning

För övrigt vill jag säga att jag är medveten om att jag är lite dålig på att svara på era kommentarer just nu, försöker hinna med! I alla fall så blir jag glad för alla och läser alla! Och frågar ni nåt ni inte får svar på är det med största sannolikhet för att jag glömt så fråga gärna igen!

3 reaktioner på ”LOST BLAND KOMMENTARERNA

  1. Hej! Tänkte bara skriva ett litet pepp- inlägg. Vet att du skrev förut om att typ alla reagerade negativt på att ni ska få barn tätt och att de bara kunde se allt negativt. Har själv två barn tätt, den andre var dock inte planerad men absolut välkommen, som nu är ett och två. Jag va själv inställt på att det skulle bli jobbigt, men det har gått så mycket bättre än jag någonsin trott. Det är klart att det har funnits tillfällen då man varit trött och det har varit gnälligt, men det är ju aldrig så att man ens tänker tanken att man ångrar sitt val för man kan ju aldrig ångra ett barn! Så lycka till nu, hoppas att det blir barn snart, och ta inte åt dig av dumma kommentarer!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − sju =