AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Love Life

Med en goodie-bag från RedKen, innehållande bland annat en hårborste och lite ”miniprodukter”, gick vi nöjda och glada hem från ”håreventet” igår kväll. Syster fick håret stajlat a la 70-tal, av duktiga Lisa som är en av frisörerna på salongen Hår och Sånt i Bromma. Sen var det lite mingel, plockmat och vin. Man behöver komma ifrån vardagen sådär mitt i veckan ibland.

DSC05303DSC05304DSC05306

Pffig – Piffigare – Piffigast!

Efteråt knallade vi hem till syster och chillade i hennes sköna soffa. Somnade. Vaknade 00:30 av att Simon ringde och sa att han landat från Italien och var på väg att hämta mig och Alsira. Han har varit där och rekat nåt  nytt klädmärke de fundrar på att ta in.

Och nu här under frukosten har vi haft presentutdelning! Min babe hade handlat hem 3 flaskor goda chiantiviner, 3 sorters lyxig pasta – tryffel, citron och en plain. Alsria fick en söt pyamas från Petit Bateau och jag en ögoncreme från mitt nya favvomärke La Prairie – här ska vi inte åldras i förtid! 😀

prairie-eye-care-essence-caviar-eye-complex

La Prairies underbara Eye Complex!

En reaktion på ”Love Life

  1. vad mysigt det verkar! perfekt med lite annat än det vardagliga :)

    sv: jag vill ju helst slippa göra fler ultraljud… så jag hoppas vi nästa mätning att magen gjort ett stort skutt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett × 4 =