AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

MAMMADEJT PÅ Ö

Nu är jag startredo att åka och hälsa på Jenny/Deer och lille Harry ute på Lidingö. Alsira sover och borde vakna vilken sekund som helst nu.

Ska bli härligt att komma ut till mina gamla hemtrakter, nypa lite frisk luft, röra på fläsket och snacka skit! Var ett bra tag sedan jag såg lille Harry, då var han bara 3 veckor nåt sånt om jag minns rätt, nu är han ju stora killen så ska bli spännande.

höstlöv

Yes, nu vaknade skruttfian, dags att pressa gasen och dra!

2 reaktioner på ”MAMMADEJT PÅ Ö
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 6 = tolv