AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Måndag, måndag, vill inte ha måndag…

Har börjat få ont i min korsrygg till och från. Fruktansvärt tröttsamt och jobbigt! Går och skruvar mig som en mask i tvångströja för att rymma från obehaget.

Men är ju i tredje trimestern, gick in i v.31 igår så den förändrade tyngdpunkten ökar klart belastningen rejält på ryggmuskulaturen. Har slarvat en del med min gravidyoga sen det att den tog slut. Men nu är det skärpning så efter detta inlägg ska mattan rullas ut! ”Hunden” är den bästa ställningen för att få bort och lindra smärta i korsryggen, i alla fall för min del!

Yogaställningen ”Hunden”

Ikväll ska jag även se till att få med karln min till gymet, han är värdelös på att ta tag i sin träning… Och eftersom jag är Personlig Tränare så tycker han liksom att det är mitt fel att han inte tränar, ha ha! Ja ja, han får väl skylla på mig om det känns bättre för honom! 😉  Ska i alla fall sätta ihop ett gäng övningar till honom som vi ska gå igenom sen, ska se till att haka på några jag med, börjar känna mig lite sladdrig!

2 reaktioner på ”Måndag, måndag, vill inte ha måndag…

  1. För mig tar det emot att bara gå upp ur sängen, och jag är bara i v 12! Har börjat med astmamedicin för att kunna ta mina promenader, astma plus en liten bebbe vill sig inte tillsammans! Ska se till att få ordning på träningen sen.. kan du ge mig tips för träning som håller resten av kroppen i form under första trimestern? Du verkar ju väldigt insatt i det :) Hur har din kropp förändrats under din graviditet? Och efter?

  2. Hej hej,

    Detta regnande :).Det var bra argument du gav mig…enda kruxet är att han inte tycker den är snygg ;)……Jaja men sen så har han ju sin smak om man säger så….

    Är du hemma idag,jag skulle inte få titta förbi en stund senare….ska ha ett jobbigt samtal med per i eftermiddag….så hade behövt lite kvinnliga råd….? Förstår om det är mycket men tänkte fråga i varje fall!!
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − = två