AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Måndagsshopping!

Dagen började med en ångestfylld cykeltur till LAN-service – sjukhuset för Macdatorer… Fick en vattenskada i datorn för drygt 3 månader sedan, har dragit mig sedan dess för att lämna in den. Mem nu börjar skolan nästa vecka och då är det en klar fördel om alla tangenter fungerar. Tro det eller ej men all ”L” & ”O:n”, nior och punkter har jag klistrat in! Patetiskt men sant har jag typ mått psykiskt dåligt över att ha lämnat in datorn, tack och lov att jag har min iPhone i alla fall!

Behövde piggas upp lite efter den traumatiska separationen så drog till Polarn & Pyret med rekomendation från Alex, för att köpa mammajeans. Kändes extrabra när man fick ett par gratis mockasiner vid köp över 500! :) Sen unnade jag mig en ny olja till magen också, ska göra allt för att undvika bristningar!

Imorgon börjar äntligen gravidyogan, så spännande!

Natti natt*
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × fyra =