AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

MIN DRÖMBEBIS

De snackar förlossningsdepression på Nyhetsmorgon. Fy det verkar verkligen fruktansvärt, som man längtat efter livet där inne och så blir allt liksom bara pannkaka när lilla bebisen kommer ut. Jag upplevde absolut ”baby blues” när Alsira kommit, det vare precis när vi kom hem från BB. De känslorna skrämde mig jättemycket minns jag, tittade på Alsira och hade dåligt samvete över att jag kände mig som den mest olyckliga personen på jorden. Jag hade dessutom inte läst om det så blev enormt chockad över mina känslor.

Som tur var gick det snabbt över för mig och Alsira visade sig vara den där drömbebisen jag alltid drömt om!

IMG_1327

Min drömbebis & jag

2 reaktioner på ”MIN DRÖMBEBIS

 1. Tack för din kommentar! Det är verkligen så roligt att höra att den ger något och uppskattas!

  Ang. att bebis inte känns så mycket i magen kan ju absolut bero på att moderkakan ligger fram, gör den det hos dig?

  Tänk på att sen när det börjar dra ihop sig från vecka 32 typ, åk in och kolla om du inte känt av bebisen någonting alls på länge. Jag var inne minst 4 gånger med Alsira i magen, bättre en gång för mycket än en gång för lite! Blev otroligt väl bemött dessutom.

  Jag tenderar att väldigt lätt ”känna mig till besvär”, något som jag fick tvinga mig själv till att försöka bortse från när det gällde fosterrörelser! I 99% av fallen är det ingen fara, men att få det svart på vitt behöver man för att inte oroa ihjäl sig!

  Fortsatt lycka till med din graviditet!

  KRAAAM!

 2. Jag gillar verkligen din blogg. Är i vecka 20, första graviditeten och får ut mycket av att läsa dina rader. Det känns enklare att förbereda mig på vad som komma skall för du skriver precis som det är utan krusiduller, men lyckas ändå hålla dig positiv.
  Det är skönt att veta att man inte är ensam med sina rädslor för alla små och stora saker – till exempel att ens efterlängtade bebi ska dö i magen. Jag har haft många oroliga tankar kring att jag känner mitt lilla gryn så ”svagt” men har nu fattat att det kan bero på att moderkakan ligger fram till exempel.

  Tack för att du väljer att dela med dig av din vardag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = sex