AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

3 reaktioner på ”MIN

 1. Svar Camilla:

  Tack tack <3

  Det går faktiskt jättebra för henne på dagis, alla inskolningsmetoder är ju olika men känns som den de kör på hennes dagis är kanonbra. Vi föräldrar var med 3 hela dagar så barnen blev "trygga" i rutinerna och sedan fjärde dagen lämnade vi dem själva i 5 timmar. Då hade de liksom "gjort allt" 3 gånger med oss med och kände igen de olika momenten, jag tror verkligen på den metoden och tycker det har känts jättebra.

  Själva lämnandet är dock – ursäkta språket – ett rent helvete! Jag grät både första och andra gången (inte så Alsira såg) när jag gick därifrån. Alsira blir jätteledsen varje gång jag går men det går väldigt snabbt över. Idag stod jag till och med kvar och mindre än 1 minut efter att jag gått så var hon glad.

  Under dagarna går det jättebra också och hon äter, sover och busar! När jag kommer blir hon jätteglad men inte så glad att hon börjar gråta som barn ibland gör (vuxna med i och för sig) när de hållit mycket inom sig.

  Tror det kommer gå super även för din lilla tös, hur gammal är hon? Vad för typ av inskolningsmetod är det där hon börjar?
  Precis som du skriver så är man som mamma toknervös men det går bra, tror faktiskt bara det är sunt att vi är nervösa och typ livrädda för att lämna ifrån oss våra små hjärtan. Är ju en minst lika stor "separation" för oss som för dem!

  Kramar & lycka till!

 2. Fina fina Alsira. Är så nyfiken hur det går för henne och för dig med att lämna henne för den delen? ;-)Här började vi skola in vår nu så stora tjej. Det har gått jätte bra är dock riktigt nervös hur det ska gå för mig att lämna henne där nu har jag ju varit med hela tiden, det kommer nog gå jätte bra men tok nervös ändå.

  Kram på er
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ ett = 7