AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

MÖTE MED NY PT IDAG!

God morgon Skönheter!

Nu ska den här gravida kvinnan komma i form! Möte med ny PT idag kl.9:00! Tyngdlagen har tagit ut en hel del sedan jag väntade Alsira och sedan hon kom, så nu är det hög tid att trycka på PAUS-knappen gällande mitt kroppsförfall.

Får se vad vi kommer fram till idag men mina mål och förhoppningar är att komma fram till en välanpassad gravidträning där jag kommer öka sakta men säkert lite i muskelstyrka, jobba främst rygg, bål, axlar – där jag behöver vara stark både när jag bär en snart 9 kilos Alsira och kommande mage.

Vill också vara med ”beredd” när jag kan vara tillbaka på gymet efter förlossningen i mars, för då jävlar säger jag bara! Då är det paus i barnafödande och fokus på att komma tillbaka i nån slags hyfsad vältränad form. Jobbigt när det nästan känns som man ”är i en annans kropp”, för så känns det nästan för mig nu.

Från att ha lett träningsklasser 5 dagar i veckan till 0(!!!), blir en dramatisk förändring både i vanor och livsstil. Inte helt lätt jämt.

Men som sagt, det blir nog bra det här! Nu äggmackor, kaffe, väcka Simme, fixa mig lite, grötchilla 25 minuter med Alsira, å så åka! Nu kör vi!

2 reaktioner på ”MÖTE MED NY PT IDAG!

  1. Åh, det låter kul att träna med pt o allt. Och nog bra om du kan träna lite under graviditeten, du som är van!. Men hoppas du inte känner för mycket press kring det, även om jag ver hur det känns att tappa sin form helt. Tränade också mycket innan (inte mitt jobb dock, som du) men tränade inget under graviditeten eftersom jag tyckte det kändes konstigt i kroppen. Fick ont, så vilade mest. Nu ska jag strax köra igång igen, har inte vågat innan (5 tuffa månader sedan fl) Ska bli så gött! Och du som är så van att träna mycket… Din kropp kommer ju att suga år sig blixtsnabbt när du kan träna igen efter nästa fl :) grattis förresten till det nya fröet!
    Rörig kommentar! :) hoppas du förstår andemeningen! Kram H
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = två