AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

MUSEUM & SKALDJUR

Idag hade vi planer på att ta oss till Skansen, mamma, Alsira, Silas och jag. Men vädret – snöblandat regn – gjorde att vi valde reka döda djur framför levande. Med det sagt ska vi åka till Naturhistoriska Museet. Ska bli skoj faktiskt, och kul att se hur Alsira reagerar.

Sen längtar jag till ikväll. Ikväll ska nämligen jag och Simon ut på ”romantic dinner”. Käka skaldjursplatå och dricka skumpa. Så himla härligt ska det bli! Silas kommer få följa med i vagnen medan Alsira ska leka och busa här hemma med mormor och moster.

skaldjursplatå

Hur jäkla gott ser det inte ut?!
Fasen vad jag längtar!!! Men nu blir det museum!

En reaktion på ”MUSEUM & SKALDJUR

  1. Jag blir avis! Det har inte blivit många skaldjursplatåer de sista åren. Innan barnen var jag och mannen på sturehof alldeles för ofta och åt det. Måste helt klart få mig en snart! Ha så mysigt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 3 = nio