AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Musiktips mottages!

Nån som sitter på en bra pepplåt får gärna tipsa mig! Knepar å knåpar lite på nytt spinningpass som ska köras på måndag nämligen. Får alltid hjärnsläpp när jag ska minnas alla bra träningslåtar. Varför lär jag mig aldrig skriva upp vad de heter och vilka de är när jag hör dem?!

2 reaktioner på ”Musiktips mottages!

  1. Jag fullkomligt älskar Martin Solveigs ”Hello” och Neon Trees ”Animal”. Den sistnämna är väl kanske inte en spinninglåt direkt men så peppande att jag hoppar runt 😛 Båda låtarna är kort och gott underbara :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − = 5