AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

MVC UPDATE

Sockervärdena bra, sf-mått 31-32 typ – med andra ord bra, hjärtljud fina, till 99% låg lillbebis med huvud nedåt (wee!!!) och min vikt var 65,5, dvs jag har gainat 1 kg sen sist.

När det nu var, får kolla det, 3 veckor sen tror jag?! Efter det lämnade jag blod för att kolla mina sköldkörtelvärden. Himla massa strul med mig, ha ha!

Alsira var på partyhumör även denna gång, men av mer positiv art så det var nemas problemas. Barnmorskan och jag snackade mina njurproblem, amning och föräldraledighet. Nästa gång ska vi prata förlossning, känns helt knäppt att det redan är dags att diskutera det!

2 reaktioner på ”MVC UPDATE

  1. Vad härligt att det var bra med lillskrutten därinne!Ja, nu är det snart dax.. spännande!Har du nån gissning på vad som gömmer sig därinne? Med Carl så var jag så säker på att han var en liten kille och kallade magen förv ”han”. Och det stämde ju!
    KRAM
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 3