AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

MYSDAG

Helt slut efter en dags promenerande och fikande med Alsira, Alex och William. Suttit på urmysiga Gamla Enskede Bageri och ätit ekologisk feta- och rödbetssallad med efterföljade ”lattar” och vaniljbullar. Brutalgoda bullar!

sallad gamla enskede bageri

Så roligt att se nu hur William och Alsira integrerar med varandra! De kan inte sluta titta på varandra, sträcka sig efter varandra och känna – även om det kan bli lite otäckt ibland när den ene skriker till! 😉

Blev till och med så spännande att titta på William tidigare idag att jag fick be Alex ta undan honom så Alsira inte kunde se honom för att få lite matro, ha ha, hon vred nacken typ i 360 grader bara för att få en glimt av honom och slippa käka nudlar i tomat- och skinksås! Sötingar!

busa

Nu ska jag – trots att jag fasen inte orkar egentligen – röra mig in mot stan för att möta syster och Emilie. Ska kika födelsedagspresent till en viss Alexandra alias Soontobe som ska födelsdedagsfiras på lördag! Å så blir det väl nån god middag någonstans kan misstänkas.




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ ett = 8