AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

En reaktion på ”När man är gravid…

  1. Usch man blir så arg på den där ove ibland. Men han är helt klart bästa rollkaraktären i hela solsidan 😀

    Vet förresten inte om jag sagt grattis till den nya lilla bebisen så gör det nu 😀 Grattis 😀 Hoppas allt går bra 😀

    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = åtta