AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

När man är liten ibland…

Min älskling förstod precis fallet igår. Han ringde när jag stod i kön inne i mataffären – helt slut efter lägenhetspackande, tentaplugg, hundpromenad och vandrande i möbelbutiker. Jag lät tydligen inte speciellt uppåt när jag svarade – jag var trött, saknade honom (eftersom det enda han gör är jobba just nu!), var förbannat trött på Splif & behövde kärlek & uppmärksamhet!

…och det fick jag! Vackra blommor & en god middag på stan! Faktiskt på stället där vi träffades för första allra gången, Peppar, och faktiskt var det för EXAKT 1 år sedan!

Funderade över hur snabbt detta år gått, på allt vi hunnit med… Hund, flytta ihop, bli med bebis & köpa hus! Action is the right way to go!

Leve kärleken!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = fyra